Lees over onze

Diamondlijn - MSZ - LN

Diamondlijn - MSZ - LN

Breng balans in je leven met deze wand-unit

De Diamond wandunits (MSZ-LN) van Mitsubishi Electric brengen stijl, kleur en een hoog niveau van comfort in elk interieur. De innovatieve techniek gecombineerd met uiterst energie-efficiënte werking maken de Diamond-serie tot de meest  vooraanstaande en luxe airconditioningunits verkrijgbaar. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.

Bekijk de video voor een snelle introductie

Te herkennen aan...

Kies een binnen-unit met de juiste filtertechniek

Waar moet je op letten bij het selecteren van een binnen-unit en het bijbehorende of optionele type luchtfilter? Lees verder om erachter te komen welk soort het beste bij jouw toepassing past.

Basislijn

Nano-Platinum Filtertechniek

(MSZ-EF serie)

Nano platinum is een keramisch deeltje. Deze deeltjes zijn opgenomen in het filtermateriaal en geven het filter semipermanente antibacteriële en deodoriserende eigenschappen. Nano platinum overtreft de prestaties van catechine (een bioflavonoide die voorkomt in groene thee). Het Nano platinumfilter gebruikt deze stof niet alleen om de luchtkwaliteit te verbeteren maar ook om bacteriën en virussen te elimineren. Dit luchtfilter heeft een semipermanent effect, zelfs nadat het met water is gespoeld.

Basislijn

Air Purifying Filter

Dit filter heeft een sterk antibacterieel en geur-neutraliserend effect. Oppervlakte van het filter is vergroot door de 3D Waved structuur. Hierdoor is er meer filteroppervlakte beschikbaar en is de efficiëntie van het filter vergroot.

Basislijn

Zilver Geïoniseerd Luchtfilter

(Optioneel)

Het ionisatiefilter zorgt ervoor dat de concentratie negatieve ionen vermeerderd, zodat de vervuilers (positieve ionen) zich meer en meer aan elkaar hechten en neerslaan in het filter door middel van elektrisch geladen delen voor een maximale antibacteriële luchtreiniging.

Basislijn

Plasma Quad Plus

(MSZ-LN serie)

Plasma Quad Plus is een op plasma gebaseerde filtertechniek voor het effectief verwijderen van 6 soorten luchtvervuiling binnenshuis.

Plasma Quad Connect

Bacteriën

Testresultaten hebben aangetoond dat Plasma Quad Plus 99% van de bacteriën doodt binnen 162 minuten tijd in een ruimte van 25m3 (KRCES-Bio; testrapport nr. 2016-0118).

Stof en mijt

Testresultaten hebben aangetoond dat Plasma Quad Plus 99,7% van de stof en mijt verwijdert (ITEA; testrapport nr. T1606028).

Virussen

Testresultaten hebben aangetoond dat Plasma Quad Plus 99% van de virussen doodt binnen 72 minuten tijd in een ruimte van 25m3 (VRC. Center; SMC testrapport nr. 28-002).

Schimmel

Testresultaten hebben aangetoond dat Plasma Quad Plus 99% van de schimmels doodt binnen 135 minuten tijd in een ruimte van 25m3 (Japan Food Research Laboratories; testrapport nr. 16069353001-0201).

Allergenen

Allergenen, zoals kattenhaar en pollen, zijn voor de test van het filter gebruikt en er is aangetoond dat 98% daarvan is geneutraliseerd (ITEA; testrapport nr. T1606028).

Particles ≤2,5μm

Testresultaten hebben aangetoond dat Plasma Quad Plus 99% van de partikels ≤2,5μm binnen 145 minuten in een ruimte van 28m3 heeft verwijderd.

Specificaties MSZ - LN

Verkrijgbaar in 5 verschillende capaciteiten van 1,7 tot 7.1 kW koelvermogen
Directe of indirecte luchtstroom
Dubbele uitblaaslamellen, voor zelfde temperatuur in hele vertrek
Wifi voor bediening met smartphone of tablet
Plasma Quad Plus filter
Verkrijgbaar in zwart, rood, natural white en pearl white

Plan een afspraak!

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen of om een afspraak te maken.